Знижки на юридичні послуги для переселенців

ЗАХИСТ ПРАВА - НАША СПРАВА!

   Саме таким девізом ми керувалися при заснуванні у 2010 році нашої Громадської організації «УКРАЇНСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ СОЮЗ», пріоритетною метою якої є підвищення правової обізнаності та свідомості громадян, юридична підтримка підтприємств та бізнесу.

   На шляху «побудови» правової держави та поступового наближення національного законодавства до правового поля та стандартів ЄС ми зайняли свою ланку, прагнучи зробити вагомий внесок у правову основу нашої держави, в якій панують законність, верховенство права та повага до прав і свобод людини, та долучилися до вже розпочатого процесу становлення та розвитку українського правозахисного руху.

   Ми завжди к центрі подій та не втомлюємось реагувати на все, що відбувається довкола. Як то кажуть, не словом, а ділом крок за кроком помітним поступом у руйнуємо корупційні схеми, якими просякнуті кабінети державних службовців, виступаємо з власними ініціативами, вносимо вагомий внесок у наукову діяльність задля конструктивного вирішення наболілих соціальних проблем, а також системно представляємо та захищаємо права й інтереси своїх членів в судових, правоохоронних органах, органах державної влади та місцевого самоврядування.

   Кожна наша перемога та досягнення є відповіддю на питання пересічного громадянина: "Що мені дасть Ваша Організація?" І ми з упевненістю можемо чесно відповісти: Організація існує не для задоволення споживчих потреб своїх членів, а для захисту прав та інтересів як громади в цілому, так і окремого громадянина, іноземця чи особи без громадянства.

   Ми гарантуємо членам Організаціїюридичний захист та у разі необхідності системну довгострокову роботу по захисту порушеного чи невизнаного права, яке гарантується державою.

                                                                                                                                   З повагою,

                                                                                                                                   Голова Громадської організації

                                                                                                                                   Менчинський В.Л.